Nieuws
Teams
Programma
Uitslagen en standen
Verslagen

Clubinformatie
Lidmaatschap
Contributie
Sponsoren
SponsorKliks
Zaal
Fotoboek
Gastenboek
Inloggen

<<     Mei 2019     >>
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

A.s. maandag (11-06-2018) van start op Waspik Beach!

Beste leden, ouders van jeugdleden en commissieleden,

Na het overweldigende en succesvolle ATAK BEACH 2018 op Het Dorpsplein in Waspik van afgelopen weekend, is er de afgelopen dagen hard gewerkt om het zand te verplaatsen naar onze nieuwe permanente beachvolleylocatie op Sportpark De Lindenheuvel in Waspik. We gaan beginnen! 

De start
Vanaf a.s. maandag 11 juni gaan we officieel van start! De komende 4 weken, tot aan de vakantie van de basisscholen in Zuid, hebben we een schema opgesteld. In dit schema zijn alle groepen opgenomen die middels de inventarisatie aan hebben gegeven te willen trainen en / of vrij te willen spelen. Er zijn 10 enthousiaste Atak-trainers die zich hebben aangemeld als beachvolleybaltrainer. Deze groep start a.s. maandag om 19:00 uur met een trainingscursus beachvolleybaltrainer onder leiding van Marcel Leijten. Marcel is een zeer ervaren beachvolleybaltrainer met ruim 20 jaar ervaring in het beachvolleybal. Afgelopen zaterdag presenteerde hij eveneens de demonstratiewedstrijd van Bouter / Varenhorst. Door deze cursus(sen) zal Marcel zijn ervaring en kennis op het gebied van beachvolleybaltrainingen overdragen aan de Atak-trainers, waardoor zij op een goede wijze training kunnen gaan geven aan de diverse groepen.

Trainen en vrij spelen
Het schema is te vinden in de bijlage. Daarin vind je de trainingsdagen, - tijden, trainers en ook een lijst met sleuteleigenaren. Atak is exclusief huurder van de nieuwe beachvolleyballocatie. Dit houdt in dat wij de enige zijn die een sleutel hebben om toe te treden tot de zandbak. Deze sleutels zijn in beheer van de 5 eigenaren die genoemd worden in het PDF-document. Indien je wilt gaan trainen of wilt gaan vrij spelen, kun je één van deze sleuteleigenaren bellen en de sleutel afhalen. Direct na afloop van je training / vrij spelen sluit je de zandbak weer af en lever je de sleutel weer in bij diegene waar je hem hebt afgehaald. Dit vergt discipline en verantwoordelijkheid van alle beachvolleyballers en trainers. Wij vertrouwen erop dat dit gewoon goed zal gaan.

Omgang en gebruik
Wij rekenen erop dat alle gebruikers van de beachvolleyballocatie netjes omgaan met het zand, de kleedkamers en de aanwezige materialen. Indien kinderen vrij willen gaan spelen, dan zullen zij dit altijd onder begeleiding van een ouder / verzorger moeten doen. Tijdens trainingen zal de jeugd altijd begeleid worden door de aanwezige trainers. Atak heeft ook 20 nieuwe beachvolleyballen aangeschaft. Deze worden gebruikt op de beachvolleyballocatie. Ga er netjes mee om, dan kunnen we lang van deze mooie ballen genieten. Ook hier rekenen wij weer op ieders discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Betreding tot Waspik Beach geschiedt op eigen risico.

Inschrijfformulier
In de bijlage vind je het inschrijfformulier waarmee je lid kunt worden van Waspik Beach. Zonder lidmaatschap kan men niet toetreden tot de nieuwe beachvolleyballocatie. Vul deze snel in, zoiezo voordat je de 1e keer gaat beachvolleyballen op de nieuwe locatie. Onderteken het formulier en stuur deze per e-mail (via scan of foto) naar beachlocatie@atak55.nl of print hem uit en lever hem in bij het secretariaat van Atak, Watersnip 57 te Waspik. Met dit lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot Waspik Beach voor deze zomer (einddatum ligt op 1 oktober) en worden je trainingen aangeboden. In ieder geval de eerste 4 weken. Hoe de planning daarna wordt, komen we nog op terug.

Reserveren voor beachvolleyballen
Wil je gaan beachvolleyballen? Dan dien je te reserveren. Zo weet je zeker dat er ruimte is en voorkom je dat je voor niets naar Waspik Beach komt. Dit kan door de dag en tijd waarop je wilt spelen aan te klikken in de agenda van Waspik Beach. Deze is te bekijken via https://waspikbeach.veldhuur.nl/. Het verzoek om deze allemaal te gebruiken, waardoor niemand voor onverwachte verrassingen komt te staan. Op trainingstijden kan er niet worden gereserveerd voor vrij spelen. 

Samenwerken
Het zal de eerste periode nog best even zoeken zijn, hoe alles gaat verlopen op Waspik Beach. Met positieve inbreng van ons allen, gaat dit zeker allemaal goed komen. Daar vertrouwen we op. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd een bericht sturen naar beachlocatie@atak55.nl.

Waspik Beach is open! Zeg het voort, zegt het voort, zodat we de groep enthousiaste beachvolleyballers kunnen vergroten.
Hierbij wens ik iedereen heel veel beachvolleybalplezier toe op Waspik Beach!


Met vriendelijke groet,

Mark van Gulik
Voorzitter V.C. Atak 55De formulieren (downloads) in pdf formaat

V.C. Atak '55 • Secretariaat: Watersnip 57; 5165 KN Waspik • t. (0416) 316805
Website: www.atak55.nl • E-mail: secretariaat @ atak55.nl • Rabo De Langstraat: NL43RABO0156593947 • KvK Brabant: 40271499 • Nevobo Regio Zuid: CKM1V5G